L'entrepà "cantàbric" de l'Arnau Paris: el teu nou entrepà preferit?
Qui ha dit mai que els entrepans són avorrits? El que ho hagi pensat, és que no coneixia la versió cantàbrica de l'Arnau Paris! Si busques una recepta ràpida, senzilla i saborosa per a aquests dies de calor, l'entrepà de bonítol amb maionesa d'anxova és la millor opció. Tal com ens ensenya el xef a Cuines TV3, només necessitem una barra de pa i una mica d'imaginació per elaborar aquest àpat. Avisem, però, que per gaudir correctament d'aquesta recepta és imprescindible tacar-se molt!
Recepta de l'entrepà cantàbric
Ingredients:
· mitja barra de pa
· 100 g de ventresca de bonítol
· 4 piparres
· 5 filets d'anxova
· 1 ou
· oli OVE
· pebre
· vinagre de poma
Passos:
1. Agafa el pa, obre'l al llarg i posa'l a torrar. Planxa o torradora, el que et vingui més de gust: ja tens la base!
2. Fem la maionesa d'anxova: en un got batedor, posa-hi un ou, 5 voltes de pebre, un raig de vinagre de poma i 5 filets d'anxova. Cobreix-ho amb oli i... batedora a tota pastilla!
3. Treu el peduncle de 4 piparres i talla-les a rodanxes (o deixa-les senceres com l'Arnau, que li va agafar la mandra: quedarà igual de bo).
4. Hora de muntar l'entrepà: posa-hi les làmines de bonítol, la maionesa d'anxova (que xopi!!!) i les piparres.
