Un arròs d'Arnau Paris que trenca tòpics: a la llauna i amb molt "rotllet"
L'arròs a la llauna d'Arnau Paris, xef de "Cuines", no et deixarà indiferent. No hauràs de passar hores a la cuina, ni et farà falta una paella. Amb un forn, una llauna i pocs ingredients tindràs un plat exquisit en un pim-pam! Una recepta ràpida, senzilla, amb un toc de mar i muntanya i amb "rotllet". Ideal per assaborir sol o per quedar molt bé si tens convidats!
Recepta de l'arròs a la llauna
Ingredients:
. 100 g d'arròs carnaroli (rodó petit)
. 280 ml de brou de pollastre
. 3 gambes de Palamós mitjanes
. 1/2 contracuixa de pollastre
. 1 tomata de penjar
. 2 tiges de julivert
. pebre negre
. 1/2 cc de curri
. 1 gra d'all
. sal
. oli
Passos:
1. Comença marinant el pollastre amb curri.
2. Fes un sofregit exprés amb un tomacó i un gra d'all ratllats.
3. Posa l'arròs en una llauna, com les de coure els cargols, després el pollastre marinat i, per últim, el brou que ja tens bullint.
4. I al forn, a 200 graus, durant 17 minuts!
5. Per coronar aquest arròs, col·loca-hi les gambes i posa-les un minut al forn! Atenció! Amb el forn apagat!
I el pas final: assaborir-lo!
