Un dels productes afectats, una taula de formatges
Un dels productes afectats (Agència Espanyola de Seguretat Alimentària)

Alerta per la presència del bacteri d'"E.coli" en uns formatges francesos

Es tracta de formatges morbier de la marca Jean Perrin
1 min

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició alerta de la possible presència del bacteri Escherichia coli ("E.coli") en formatges morbier de la marca francesa Jean Perrin.

Es tracta dels productes comercialitzats com a Tabla Morbier, Comté 12M y St. Vernier, Tabla Morbier, Comté 12 y Édel Cléron 300 i Raclette 3 Sabores Morb-LC-Most, i afecta aquells lots amb caducitat inferior o igual al 26 de març del 2025. També el producte Morbier 1/4 Rueda, amb data límit 18 de febrer, així com el Morbier Rueda 6,5 kilogramos, amb caducitat inferior o igual al 14 de març.

Es recomana que les persones que tinguin a casa aquests productes s'abstinguin de consumir-los i, en cas d'haver-ho fet i presentar alguna simptomatologia compatible amb la intoxicació per "E.coli", que vagin a un centre sanitari.

L'avís ja s'ha traslladat a les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació per facilitar la retirada dels productes.

Avui és notícia

Més sobre Alimentació

Mostra-ho tot