Cada setmana la Marta Ferrer i la Rosa Rodon ens recomanen propostes gastronomicoculturals que no ens podem perdre. I amb la Cèlia Mayoral busquem l'amic invisible a la Fira de la Col de la Roca del Vallès.
Hi ha preocupació entre els pagesos, ramaders i el sector carni per l'avenç de la pesta porcina. En parlem amb Teòfil Camí Gibert, responsable de la Masia Tero de Moià, i Cesc Illas, cap de veterinària de l'empresa porcina Selecció Batallé de Riudarenes.
Avui amb el Joan Anton Català ens endinsem en alguns dels incendis més longeus que encara avui estan actius en mines de carbó i jaciments de gas natural. Incendis que cremen, atenció, des de fa milers d'anys. I arribem a fins l'anomenada "porta de l'infern".
Quina és la diferència entre un esmorzar de forquilla i un brunch? Què es considera un esmorzar de forquilla? Per què s'ha tornat a posar de moda? En parlem amb en Pep Nogué, el periodista Albert Molins i la Susana Alcoriza, copropietària del restaurant L'Andreuenc.
El Xavier Aldekoa és un dels grans aventurers de casa nostra. Cada dissabte ens acosta les seves peripècies pel continent africà i la resta del món a través del "Jo mai, mai", una excusa per recordar un viatge. Avui marxem cap al Brasil per descobrir una història d'amor.
L'Èric Besora, comandant d'un Airbus A320, ens explica les causes que han provocat l'aturada preventiva dels avions d'aquesta marca comercial per un error de software, i les solucions que s'hi observen.
Avui, amb el Joan Anton Català ens endinsem en un terreny encara sorprenentment desconegut: el nostre cervell. I, concretament, en aquesta funció tan fonamental però també tan misteriosa com és la memòria. Com recordem coses? De què depèn tenir una bona o una mala memòria? Quina relació té amb com dormim?
"El mundo del sushi" és el llibre que acaben de publicar Berta Bonet i Jesús Bardolet, dos apassionats de la cultura i la gastronomia japonesa. Descobrim tots els secrets d'aquest plat japonès i els millors llocs de Catalunya on es pot menjar, amb ells i en Pep Nogué.