Ens endinsem en les meravelles de les cultures brasilera i grega.
Descobrim el misticisme arrelat a les cultures bretona i kazakh.
Ens delectem amb les meravelles de les gastronomies del Senegal i de Mèxic.
Veiem els resultats nascuts de combinar les cultures irlandesa i bielorussa amb la catalana.
Descobrim les connexions entre la cultura panamenya i la nepalesa.
Veiem el contrast de les cultures llatinoamericanes i turques a la catalana.
Tastem el dolç dels Estats Units amb el Greg i el fred de Moldàvia amb la Lilia.
Descobrim plats de Luxemburg i les Filipines, basats en la diversitat gastronòmica dels territoris.
Ens endinsem en els plats més típics de les gastronomies txeca i cubana.
Ens endinsem en els sabors originaris de Chuquisaca i de Seül.
Integrem la cuina de Montevideo i la de Budapest amb un aire català.
Ens introduïm en les cuines típiques de Nigèria i de Dinamarca.
El descobriment mediterrani de la Karin amaneix la seva cuina austríaca.
Viatgem des del centre d'Àfrica fins a Catalunya amb la cuina del Camerun.
La passió pel te xinès obre la porta a conèixer plats tradicionals del país.
La Michelle i la Kiki ens presenten la cuina "catamaicana": de Jamaica a Catalunya.