
Dies de ràdio
Ara ve Sant Jordi. Llibres de cuina a "Un restaurant caníbal a Berlín"
02/04/2021 - 05.00 Actualitzat 10/03/2021 - 16.56
Amb el llibreter de capçalera Nacho Borraz (@librosalabrasa), del programa 'Un restaurant canibal a Berlín', Paula Moles parla de títols sobre cuina i gastronomia per a tots els gustos. Conversem amb tres dels autors que publiquen llibre aquest Sant Jordi: Joan Roca amb "Cuina mare" (Editorial Columna); Anna Bellsolà, propietària dels forns Baluard, amb "Pan Baluard" (Roca Editorial), i Vicent Marqués, historiador, amb "Història de la cuina catalana i occitana. Les salses, els aperitius i les sopes" (Editorial Sidillà). L'escriptora Marta Pessarrodona ens explica la seva magdalena de Proust; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de productes de temporada; David Guzmán, periodista i presentador del programa "Ciutat Maragda", tasta uns llibrets al "Nyap o top?"; Philippe Regol menja al restaurant Dos Pebrots del xef Albert Raurich i la propina la posa Jordi Asturgó, de l'"APM?".
Avui és notícia
El ministeri investiga si el brot de pesta porcina africana ha sortit d'un laboratori
S'amplia la prohibició d'accés als espais naturals per la pesta porcina: consulta els 91 municipis
El pes del sector porcí català: 4.260 milions d'euros de negoci a l'exterior
La Comissió Europea desaconsella sacrificar senglars i recomana deixar que el virus actuï
Senglars: d'estar prop de l'extinció a ser un risc per a l'expansió de la pesta porcina africana