Netflix Warner HBO
Frank Gehry
Pesta porcina africana
Operació sortida
Concerts Rosalía Lux
Assassinat d'Abu Shabab
Sandro Giacobbe
Servei militar Alemanya
Cas Helena Jubany
Portes obertes Parlament
Pla Moves III
Flick Barça prèvia Betis
Eric Garcia renova Barça
Hugo Mallo abús sexual

Dies de ràdio

Ara ve Sant Jordi. Llibres de cuina a "Un restaurant caníbal a Berlín"

02/04/2021 - 05.00 Actualitzat 10/03/2021 - 16.56

Amb el llibreter de capçalera Nacho Borraz (@librosalabrasa), del programa 'Un restaurant canibal a Berlín', Paula Moles parla de títols sobre cuina i gastronomia per a tots els gustos. Conversem amb tres dels autors que publiquen llibre aquest Sant Jordi: Joan Roca amb "Cuina mare" (Editorial Columna); Anna Bellsolà, propietària dels forns Baluard, amb "Pan Baluard" (Roca Editorial), i Vicent Marqués, historiador, amb "Història de la cuina catalana i occitana. Les salses, els aperitius i les sopes" (Editorial Sidillà). L'escriptora Marta Pessarrodona ens explica la seva magdalena de Proust; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de productes de temporada; David Guzmán, periodista i presentador del programa "Ciutat Maragda", tasta uns llibrets al "Nyap o top?"; Philippe Regol menja al restaurant Dos Pebrots del xef Albert Raurich i la propina la posa Jordi Asturgó, de l'"APM?".