Can Jubany, els cuiners Dani Lechuga i Francesc Fortí i la fornera Anna Bellsolà recullen els Premis Nacionals de Gastronomia 2010

Barcelona (ACN).- Cada any, cuiners, restaurants, professionals o col·lectius i institucions relacionades amb el món de la gastronomia catalana són distingits per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia amb els Premis Nacionals de Gastronomia. Els guardons han recaigut en Can Jubany com a millor restaurant de l'any, Dani Lechuga com a millor cuiner jove i la fornera Anna Bellsolà com a millor professional. Francesc Fortí, d'El Racó d'en Binu, ha estat distingit amb el Premi Especial de l'Acadèmia. També s'han guardonat la periodista de 'La Vanguardia' Cristina Jolonch i el periodista i gastrònom, Jordi Estadella, a títol pòstum, amb el Premi a la Tasca de Divulgació. A l'acte hi ha assistit el president de la Generalitat, Artur Mas.
1 min

Avui és notícia