Anar a la navegació principalAnar al contingut
És notícia:
  • Netflix Warner HBO
  • Frank Gehry
  • Pesta porcina africana
  • Operació sortida
  • Concerts Rosalía Lux
  • Assassinat d'Abu Shabab
  • Sandro Giacobbe
  • Servei militar Alemanya
  • Cas Helena Jubany
  • Portes obertes Parlament
  • Pla Moves III
  • Lando Norris
  • Xabi Alonso
  • Real Madrid Celta de Vigo
    Logo 3Cat
    • TV3
    • Catalunya Ràdio
    • 3catinfo
    • SX3
    • EVA
    • Corporatiu
    • botiga
    • cercador
    Portada
    Últimes notícies
    En 3 minuts
    El meu 3CatInfo
    Avui destaquem
    • Violència masclista
    • Cas Pujol
    • Crisi climàtica
    • Gaza
    • Crisi Habitatge
    • Dana
    Temes
    • Societat
    • Política
    • Internacional
    • Economia
    • Cultura
    • Catalunya
    • Salut
    • Medi ambient
    • Ciència i tecnologia
    • Anàlisi
    • Univers 3Cat
    Més
    • Butlletí "Mirada global"
    • 3CatInfo Verifica
    • Bústia de denúncia
    • Jocs
    Programes informatius
    • Telenotícies migdia
    • Telenotícies vespre
    • Catalunya migdia
    • El matí de Catalunya Ràdio
    • Matins
    • Telenotícies comarques
    • Catalunya al dia
    • Mésnit
    • Catalunya nit
    • Catalunya migdia (cap de setmana)
    Pòdcasts
    • El Radar
    • Mapamundi
    Esports
    El Temps

    Cuines

    Ves al programa
    La Gessamí amb dues galetes de gingebre

    Galetes de Nadal: 8 receptes per fer amb nens i endolcir aquestes festes

    Porros a la carbonara 

    De la crema al plat estrella: 17 receptes amb porro per treure'n tot el gust

    Bròquil a la catalana

    Receptes amb bròquil i bròcoli: ràpides, saboroses i ideals per al dia a dia

    Plat de ramen

    "Itadakimasu"! 20 receptes japoneses tradicionals per viatjar al Japó des de casa

    un gòtim de raïm verd

    11 receptes amb raïm per innovar més enllà de les postres

    Plat de pasta carbonara amb guanciale

    Gessamí Caramés posa fi al debat: per què el guanciale és clau a la carbonara?

    Tres moments de tres receptes diferents cuinades per Marc Ribas al "Cuines"

    Quins són els plats catalans preferits de Marc Ribas? El seu top 11 amb receptes i trucs

    Un grapat de pastanagues en una caixa de fusta

    Més enllà del carrot cake: 9 receptes amb pastanaga per llepar-te'n els dits

    Marc Ribas i les seves filles Ona i Sira al plató del "Cuines"

    Coulant de panellets per la Castanyada? El Marc Ribas i les seves filles et posen a prova

    La magrana, el robí de la fruita

    Com pelar una magrana sense esquitxar tota la cuina? El Marc Ribas t'ho ensenya

    El truc infal·lible de Marc Ribas per enganxar bé els pinyons dels panellets

    El truc infal·lible del Marc Ribas per enganxar bé els pinyons dels panellets

    La magrana, el robí de la fruita

    La fruita més bonica de la tardor: 12 receptes amb magrana

    Menjar de carmanyola

    Receptes de tàpers lleugeres i ràpides per triomfar a la feina

    3Cat
    • TV3
    • Catalunya Ràdio
    • Info
    • SX3
    • EVA
    Corporatiudesplegar
    • El grup
    • Transparència
    • Responsabilitat social
    • Fundació La Marató
    • Premsa
    • Publicitat
    • Vendes internacionals
    • Presentació de projectes
    • Espai Proveïdor - Client
    • Perfil del contractant
    • Còpia i Venda d'imatges
    • Botiga
    • Selecció de personal
    • Càsting
    Contacta'nsdesplegar
    • Atenció a l'audiència
    • Com veure'ns i escoltar-nos
    • Visita'ns
    Llenguadesplegar
    • Promoció de la llengua
    • És a dir
    • Espai de l'aranès
    • Bon dia. Directori de mitjans en llengua catalana
    • Llibre d'estil
    Troba'ns a
    • icona mòbils
      Mòbils i tauletes
    • icona televisió connectada
      Televisions connectades
    • icona sobre correu
      Butlletins
    • icona televisió connectada
      Ajuda plataforma 3Cat
    Avís legalCanal ÈticCookiesDelegat de protecció de dadesAccessibilitatMapa web
    © 3Cat