"Cuines", Premi Tristaina de Periodisme del Cercle de les Arts d'Andorra
El 5 de novembre, el Cercle de les Arts i de les Lletres va celebrar la XXXVIII edició de la Nit Literària Andorrana. El programa de TV3 "Cuines", dirigit per Tana Collados, amb realització de Quim Moliné i producció d'Imma Segarra, va ser guardonat amb el Premi Tristaina de Periodisme, que atorga el Cercle de les Arts d'Andorra, per "la seva tasca de divulgació de la cuina andorrana i dels professionals del país" en el monogràfic sobre cuina andorrana que es va emetre a principis d'octubre.
En aquell monogràfic que es va emetre la setmana del 5 d'octubre, cinc xefs de restaurants andorrans van preparar plats tradicionals de la zona coincidint amb les novenes Jornades Gastronòmiques, que es van celebrar del 9 d'octubre al 8 de novembre. Van ser Dolors Pal, de la Borda Raubert de la Massana; Marc Mora, xef del restaurant És, de l'Andorra Park Hotel d'Andorra la Vella; Miquel Canturri, del restaurant Minim's d'Andorra la Vella; Xavier Casas, de la Borda Vella, d'Encamp, i Jordi Sala, xef d'El Crostó, d'Andorra la Vella.
El Cercle de les Arts i de les Lletres és una associació cultural del Principat d'Andorra sense ànim de lucre que organitza diversos premis tant en l'àmbit de la literatura com d'altres expressions artístiques.
El Cercle és un dels referents culturals més importants i antics d'Andorra.
