Albert Closas entrevista Carlota Pi
Albert Closas entrevista Carlota Pi

Dones, ciència i poder, a "Valor afegit"

Demà, a les 23.00, "Valor afegit", dirigit i presentat per Albert Closas, es qüestionarà per què la vocació científica entre les dones segueix sent clarament inferior a la dels homes i com és que arriben a xefs d'alta cuina tan poques dones.
1 min

Tecnologia, l'assignatura pendent de les dones

Les vocacions tècniques entre les dones segueixen sent clarament inferiors a les dels homes. En una economia cada cop més marcada per la tecnologia, com poden les dones tenir més poder si falten enginyeres, matemàtiques o informàtiques? "Valor afegit" ha estat a un institut del Raval amb cinc noies que han treballat en una experiència pionera: es tracta d'un concurs internacional, el Tecnovation Challenge, per desenvolupar una aplicació de mòbil que ajudi a detectar si s'està en una situació d'assetjament masclista i com sortir-ne.

L'alta cuina també és cosa d'homes

En el segon reportatge, el programa es pregunta per què hi ha tan poques dones reconegudes com a xefs d'alta cuina. A Catalunya només ho són dues entre els 44 restaurants amb estrella Michelin. Es conversarà amb Carme Ruscalleda i amb Melissa Herrera i Natalia Kojie, del restaurant Valmas.

Entrevista a Carlota Pi, d'Holaluz

"Valor afegit" parlarà amb una de les dones més influents en el panorama de les start-ups a Catalunya. És Carlota Pi, cofundadora i presidenta executiva d'Holaluz. La companyia té ambiciosos plans d'expansió fins al 2020.

Què passarà a la història d'aquest Mobile World Capital?

Un cop tancat el MWC 2019, preguntem a tres expertes del sector què és el que passarà a la història d'aquesta edició.

tv3.cat/valorafegit

facebook.com/valorafegitTV3

twitter.com/valorafegitTV3

Sant Joan Despí, 11 de març del 2019

Avui és notícia