El caviar a l'abast de tothom i la vida aïllada a l'ombra dels volcans, demà a "Thalassa"
Caviar per a tothom
El caviar, un dels menjars més refinats del món, es democratitza amb l'aparició de l'esturió de granja.
Des de França a la Xina, passant per Rússia, el programa segueix els propietaris de la cèlebre casa Petrossian en una llarga peregrinació per supervisar el creixement del preuat esturió.
A l'ombra dels volcans
A 170 quilòmetres de Sicília viatjant cap a Tunísia, al mig del Mediterrani, emergeix una petita roca negra, de només cinc quilòmetres, on des de fa prop de dos segles hi viuen unes quantes famílies italianes.
A l'ombra del volcà, els "linosans" transcorren el seu dia a dia, com si el temps no passés, lluny del continent, sovint aïllats de la terra ferma pel mal temps. És un tipus de vida inexistent avui a Europa, que "Thalassa" es proposa conèixer en aquest reportatge.
