El millor restaurant de km 0 de La Selva, a "Joc de cartes estiu"

Dimecres a les 22.05, TV3 emetrà el quart capítol de "Joc de cartes estiu", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de DlO Magnolia.
1 min

En aquest capítol, Marc Ribas recorrerà amb la seva moto la comarca de la Selva per trobar el restaurant que elabori millor els seus plats amb productes de proximitat, els de km 0.

La Selva, situada a la província de Girona, té una gran varietat de paisatges, des dels boscos del Montseny o les Guilleries fins a les platges de la costa central catalana. És en aquesta terra on es troben productes propis i únics com la gamba vermella de Blanes, les ratafies, les avellanes de Brunyola o unes carns excel·lents.

Marc Ribas visitarà Blanes, on coneixerà Adelaida da Conceiçao (cap de cuina) i la seva filla Patty (cap de sala), que gestionen el restaurant Decler. Un lloc situat molt a prop de la platja i on l'Adelaida cuina plats mediterranis amb productes de proximitat.

La següent parada serà al port de cala Canyelles, a Lloret de Mar. Aquí en Marc coneixerà el restaurant Port de la Cala. José Delgado i Laura Calventus són el cuiner i la cap de sala d'aquest modern i nou restaurant que ofereix cuina mediterrània de proximitat fusionada amb cuina japonesa i tailandesa i amb alguns tocs de sabor de la cuina marroquina i hindú.

I acabarà aquesta ruta per la Selva també ben arran de platja, a Tossa de Mar. Allà hi trobarà Érik Sureda, un jove emprenedor que gestiona el restaurant Can D'Oru, juntament amb César Giménez, el segon de cuina del restaurant.

Un programa ple de bons plats, de vistes immillorables i de molta competició per guanyar els 3.000 euros de premi i coronar-se com el millor restaurant de producte de km 0 de la Selva.

Avui és notícia