El restaurant amb més personalitat del Berguedà, a "Joc de cartes"

Els restaurants de l'interior de Catalunya tenen tanta personalitat com el mateix territori i una gastronomia amb molta tradició, però també innovadora. Aquesta setmana Marc Ribas viatja al Berguedà per comprovar-ho.
1 min
"Joc de cartes" es trasllada fins al Berguedà per descobrir el restaurant amb més personalitat de la comarca.
La primera parada és a La Forkilla, un local on Sílvia Martínez busca combinar la cuina ràpida amb els plats de xup-xup.
Sílvia Martínez és la propietària de 'La Forkilla'
Sílvia Martínez és la propietària de "La Forkilla"
Continuen al restaurant Baix Pirineu, una antiga fàbrica que els pares de Josep Antoni Gutiérrez van reconvertir en una fonda de la qual ara ell està agafant el relleu.
José Gutiérrez, amb un dels seus plats estrella del restaurant Baix Pirineu
José Gutiérrez, amb un dels seus plats estrella del restaurant Baix Pirineu
El tercer àpat és a La Baells, el restaurant de cuina casolana en què Montserrat Olmedo posa l'experiència de tota una vida darrere el taulell.
Motser Olmedo ensenyant un postre de La Baells
Montse Olmedo ensenyant unes postres de La Baells
Acaben a l'Insomnia, el restaurant que Climent Vila ha creat en un hotel temàtic amb escape room i on es menja d'allò més bé.
El Climent Vila del Restaurant 'K'
Climent Vila, del Restaurant K
Qui s'emportarà els 5.000 euros i aixecarà el títol del restaurant amb més personalitat del Berguedà? I qui guanyarà el Plat Estrella del programa, que aquesta temporada escull en Marc després de cada àpat?

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Joc de cartes

Mostra-ho tot