Els oients del "Tàpias Variades" celebren els 10 anys del programa als cellers Torres
Una poesia de Pere Tàpias agraïnt la fidelitat dels oients durant els 10 anys del programa va posar punt i final a la jornada commemorativa, que cinquanta oients i Pere Tàpias van viure aquest cap de setmana als cellers Torres, a Pacs del Penedès.
1 min
El programa “Tapias variades” ha complert 10 anys a l’antena de Catalunya Ràdio, i per celebrar-ho, el seu realitzador i director, Pere Tàpias va voler convidar a un grup d’oients a visitar els cellers Torres, una de les empreses vinícoles més importants de Catalunya, que aquest any celebra també el centenari del vi Coronas, un dels seus productes més prestigiosos.
En acabar la visita a les instal•lacions viti-vinícoles, els oients van brindar pel programa mentre Pere Tapias els va dedicar una poesia on agraïa la fidelitat dels oients durant aquests 10 anys, amb l’originalitat i la simpatia que sempre han caracteritzat el cantant i radiofonista.
Durant deu anys, Pere Tàpias ha portat el bo i el millor de la cuina catalana a Catalunya Ràdio i ha tingut com a convidats grans mestres dels fogons com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Santi Santamaria o els germans Roca, per posar-ne alguns exemples.
El programa ha estat un dels més escoltats del dissabte i s’ha caracteritzat sempre pel to distès i alhora rigorós en què es parla de cuina i gastronomia per convertir-la en un aspecte amè, accessible i atractiu de la nostra quotidianitat.
“Tapias variades” s’emet els dissabtes de 9 a 10 del matí a Catalunya Ràdio.
En acabar la visita a les instal•lacions viti-vinícoles, els oients van brindar pel programa mentre Pere Tapias els va dedicar una poesia on agraïa la fidelitat dels oients durant aquests 10 anys, amb l’originalitat i la simpatia que sempre han caracteritzat el cantant i radiofonista.
Durant deu anys, Pere Tàpias ha portat el bo i el millor de la cuina catalana a Catalunya Ràdio i ha tingut com a convidats grans mestres dels fogons com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Santi Santamaria o els germans Roca, per posar-ne alguns exemples.
El programa ha estat un dels més escoltats del dissabte i s’ha caracteritzat sempre pel to distès i alhora rigorós en què es parla de cuina i gastronomia per convertir-la en un aspecte amè, accessible i atractiu de la nostra quotidianitat.
“Tapias variades” s’emet els dissabtes de 9 a 10 del matí a Catalunya Ràdio.