ExpoBages 2004 crea la zona Expo dels Sabors on es podran degustar insectes comestibles
L'ExpoBages 2004 estrena aquest any l'Expo dels Sabors, que se situarà a la primera planta del Palau Firal. Serà un espai dedicat a la gastronomia pel qual desfilaran, entre d'altres, els insectes comestibles de l'olesà Isaac Patràs, restauradors del Garraf, cuiners del Bages i artesans formatgers d'Osona.
1 min
Isaac Patràs, responsable de la parada de la Boqueria que des de finals de març comercialitza insectes cuinats, serà a la fira manresana. Patràs ha confirmat que el dia 16 de maig a la tarda es podrà degustar una àmplia varietat d'insectes comestibles que importa, principalment, de països asiàtics, Mèxic o els Estats Units. Entre els productes que es podran degustar hi haurà caramel amb escarbats, cuc amb gust de formatges, formigues grans assecades i piruletes d'escorpins. Els insectes comestibles seran una de les ofertes gastronòmiques que ocuparan l'Expo dels Sabors en el marc d'ExpoBages 2004. En aquest espai, situat a la primera planta del Palau Firal, cuiners de l'Hostal del Camp de Sallent mostraran els secrets de l'elaboració de canapès i d'aperitius, artesans de Zanussi Professional faran demostracions de plats de cuina italiana, restauradors del Garraf presentaran el Xató de Vilanova i la Geltrú, mestres cuiners del Bages elaboraran els plats que configuren la nova proposta de Gastronomia del Bages i artesans d'Osona posaran a l'abast del públic els formatges de Vic.