Imparteixen a Monells el primer cicle formatiu de grau superior especialitzat en carn

Cursar estudis que tiguin sortida professional assegurada sembla que hauria de ser la principal raó d'un alumne a l'hora d'escollir-los. És el que han fet els alumnes que han començat a Monells, al Baix Empordà, un cicle per sortir-ne tècnics especialistes en el sector de la carn. Els estudis, únics a Espanya, es volen convertir en referent europeu. I el més important, els alumnes que acaben de començar ja tenen ofertes d'empreses,i això que encara els queden dos anys per acabar.
1 min
Estudiar a quina temperatura i durant quant de temps s'ha d'escalfar un producte enllaunat de carn és una de les pràctiques que fan els alumnes del primer cicle formatiu de grau superior especialitzat en carn, l'únic que hi ha a tot l'Estat. Aquests estudis formen part de l'Escola de Capacitació Agrària de l'Empordà a Monells, i estan integrats al campus agroalimentari de Girona. Els estudis pretenen convertir-se en un referent espanyol i europeu. El principal objectiu d'aquests estudis, que duren dos anys, és que els alumnes aprenguin coneixements pràctics. Des dels més bàsics fins a l'experimentació. Tot i que aquesta és la primera promoció i el primer curs, l'escola ja ha rebut sol·licituds d'empreses per contractar alumnes.

Avui és notícia