Netflix Warner HBO
Frank Gehry
Pesta porcina africana
Operació sortida
Concerts Rosalía Lux
Assassinat d'Abu Shabab
Sandro Giacobbe
Servei militar Alemanya
Cas Helena Jubany
Portes obertes Parlament
Pla Moves III
Betis - Barça
Ferran Torres
Busquets Alba MLS

Receptes del "Cuines" per lluir-te

La fruita més bonica de la tardor: 12 receptes amb magrana

Xató, costellam, bacallà o pa de pessic: receptes senzilles i molt diverses amb magrana per donar vida, gust i color a la teva cuina

11/10/2025 - 13.09 Actualitzat 15/10/2025 - 10.46

La magrana és un fruit que sap donar caràcter a qualsevol plat. En aquest article trobaràs 12 receptes per aprofitar-la al màxim: des d'amanides fresques i entrants originals fins a carns, peixos i postres que sorprenen. Són idees fàcils, gustoses i pensades per donar color i vitalitat a la teva cuina, sense complicacions. Som-hi!

 

Entrants i amanides amb magrana

Xató amb guacamole i magrana

Una versió trapella del xató clàssic: l'escarola es deixa acaronar per un guacamole amb accent mexicà, mentre la magrana hi posa l'atractiu i el color. Un plat que demostra que la tradició i la modernitat poden ballar juntes… i fer molt bona parella.

Amanida de magrana, llegums i vinagreta de iogurt

Aquesta amanida és com aquell amic que sempre anima el grup: fresca, divertida i plena d'energia. Els llegums hi donen caràcter, la magrana brilla i la vinagreta de iogurt fa que tot flueixi amb suavitat.

Salmorejo amb llamàntol i magrana

El xef Jordi Olivet transforma el clàssic salmorejo en un plat fresc i sofisticat. El llamàntol hi aporta elegància i la magrana, un contrast lleuger que dona color i equilibri a aquesta proposta plena de gust i molt baixa en calories.

Verat amb escabetx suau, amanida, peres i magranes

Filets de verat fregits i cuits en un escabetx suau de verdura, vinagre i mel, servits amb amanida fresca, làmines de pera i grans de magrana. Un plat lleuger, nutritiu i ric en antioxidants naturals.

 

 

Carn amb magrana: receptes saludables i saboroses

Llaminera amb magrana

La llaminera es cuina lentament amb herbes aromàtiques i un brou saborós fins que queda ben melosa i gustosa. Se serveix amb patates i mongeta perona, i els grans de magrana hi aporten un toc fresc i cruixent que equilibra la intensitat del plat. Ve de gust, oi?

Costellam amb vinagre de magrana

Tens ganes de tastar un costellam tendre i melós? Pinta'l amb reducció de magrana i mel, acompanya'l amb muhammara de pebrot escalivat i unes quantes nous. Simplement deliciós.

Peix i marisc amb magrana

Cebiche de llobarro amb magrana

La magrana és la protagonista d'aquest plat. Barreja'n els grans amb el llobarro marinat amb llima i oli i afegeix-hi el blat de moro. Fresc, viu i cruixent. Et ve de gust tastar-lo?

Fresc, viu i cruixent. Ve de gust, oi?

Bacallà amb mel, llimona, fruits secs i magrana

La magrana és el que fa que aquest bacallà sigui diferent i divertit de menjar. La recepta és de dificultat baixa i, en menys d'una hora, tindràs un plat viu, ple de color i sabor, perfecte per sorprendre els teus convidats.

La magrana és el que fa que aquest bacallà sigui diferent i divertit de menjar

 

Magrana en postres i dolços: idees fàcils i delicioses

Pa de pessic de dàtils i magrana

Un dolç fàcil i ple de gust, 100% vegetarià. Els dàtils i el gingebre li donen suavitat i els grans de magrana hi aporten frescor i un toc cruixent. En menys d'una hora el tindràs llest per tastar i gaudir!

 

Mango cremós amb magrana i mascarpone

Qui diu que les postres no poden ser un petit caprici? Crema de mango suau, mascarpone i uns trossos de poma que es fonen a la boca, amb granets de magrana que li donen vida a cada cullerada. Llest per preparar-lo?  

Experimenta amb aquestes receptes i deixa que la magrana doni vida i gust als teus plats. Descobriràs com un fruit tan senzill pot convertir qualsevol àpat en una experiència diferent!