La magrana, el robí de la fruita
(Un restaurant caníbal a Berlín)

La fruita més bonica de la tardor: 12 receptes amb magrana

Xató, costellam, bacallà o pa de pessic: receptes senzilles i molt diverses amb magrana per donar vida, gust i color a la teva cuina
3 min

La magrana és un fruit que sap donar caràcter a qualsevol plat. En aquest article trobaràs 12 receptes per aprofitar-la al màxim: des d'amanides fresques i entrants originals fins a carns, peixos i postres que sorprenen. Són idees fàcils, gustoses i pensades per donar color i vitalitat a la teva cuina, sense complicacions. Som-hi!

Entrants i amanides amb magrana

Xató amb guacamole i magrana

Una versió trapella del xató clàssic: l'escarola es deixa acaronar per un guacamole amb accent mexicà, mentre la magrana hi posa l'atractiu i el color. Un plat que demostra que la tradició i la modernitat poden ballar juntes… i fer molt bona parella.

Amanida de magrana, llegums i vinagreta de iogurt

Aquesta amanida és com aquell amic que sempre anima el grup: fresca, divertida i plena d'energia. Els llegums hi donen caràcter, la magrana brilla i la vinagreta de iogurt fa que tot flueixi amb suavitat.

Salmorejo amb llamàntol i magrana

El xef Jordi Olivet transforma el clàssic salmorejo en un plat fresc i sofisticat. El llamàntol hi aporta elegància i la magrana, un contrast lleuger que dona color i equilibri a aquesta proposta plena de gust i molt baixa en calories.

Verat amb escabetx suau, amanida, peres i magranes

Filets de verat fregits i cuits en un escabetx suau de verdura, vinagre i mel, servits amb amanida fresca, làmines de pera i grans de magrana. Un plat lleuger, nutritiu i ric en antioxidants naturals.

Carn amb magrana: receptes saludables i saboroses

Llaminera amb magrana

La llaminera es cuina lentament amb herbes aromàtiques i un brou saborós fins que queda ben melosa i gustosa. Se serveix amb patates i mongeta perona, i els grans de magrana hi aporten un toc fresc i cruixent que equilibra la intensitat del plat. Ve de gust, oi?

Costellam amb vinagre de magrana

Tens ganes de tastar un costellam tendre i melós? Pinta'l amb reducció de magrana i mel, acompanya'l amb muhammara de pebrot escalivat i unes quantes nous. Simplement deliciós.

Peix i marisc amb magrana

Cebiche de llobarro amb magrana

La magrana és la protagonista d'aquest plat. Barreja'n els grans amb el llobarro marinat amb llima i oli i afegeix-hi el blat de moro. Fresc, viu i cruixent. Et ve de gust tastar-lo?

Fresc, viu i cruixent. Ve de gust, oi?

Bacallà amb mel, llimona, fruits secs i magrana

La magrana és el que fa que aquest bacallà sigui diferent i divertit de menjar. La recepta és de dificultat baixa i, en menys d'una hora, tindràs un plat viu, ple de color i sabor, perfecte per sorprendre els teus convidats.

La magrana és el que fa que aquest bacallà sigui diferent i divertit de menjar

Magrana en postres i dolços: idees fàcils i delicioses

Pa de pessic de dàtils i magrana

Un dolç fàcil i ple de gust, 100% vegetarià. Els dàtils i el gingebre li donen suavitat i els grans de magrana hi aporten frescor i un toc cruixent. En menys d'una hora el tindràs llest per tastar i gaudir!

Mango cremós amb magrana i mascarpone

Qui diu que les postres no poden ser un petit caprici? Crema de mango suau, mascarpone i uns trossos de poma que es fonen a la boca, amb granets de magrana que li donen vida a cada cullerada. Llest per preparar-lo?

Experimenta amb aquestes receptes i deixa que la magrana doni vida i gust als teus plats. Descobriràs com un fruit tan senzill pot convertir qualsevol àpat en una experiència diferent!

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Cuines

Mostra-ho tot