Nati Adell
Nati Adell

L'AINS ha premiat la feina de divulgació que ha fet l'"Economia i Empresa" en l'àmbit de la innovació agroalimentària

L'Associació Empresarial Innovadora Nutrició i Salut és un entitat amb seu a Reus que s'encarrega de vetllar per la innovació en el sector alimentari
1 min

L'espai "Economia i empresa" de Catalunya Informació, amb Nati Adell, ha estat premiada per haver produït reportatges com "Els calçots del segle XXI"; "Mas Gourmets, innovació en el producte i en el tracte amb els clients"; "Descobrir la diversitat cultural a través de la cuina"; "Natural Machines presenta FOODINI, una impressora 3D capaç d'imprimir menjar"; "Torrons Vicens crea uns torrons per a tot l'any" o "Els primers cereals d'esmorzar a base d'avellana i d'un nou ingredient per a la indústria alimentària que s'obté a partir de la pell de les avellanes i les ametlles".

L'AINS té la missió de promoure i contribuir a la competitivitat i a la innovació del sector agroalimentari espanyol en l'àmbit dels aliments funcionals, i incrementar la competitivitat a través d'estratègies que generen fluxos de coneixement i innovació.

Aquest dijous al vespre, la consellera delegada d'ACCIO, l'agència de la Generalitat destinada a la promoció econòmica de l'empresa catalana, Nuria Betriu, farà entrega del premi a l'Hotel Condes de Barcelona.

El programa "Economia i empresa" es fa cada dilluns, de 21 a 22 h, a Catalunya Informació.

Catradio.cat/Catinfo/EconomiaiEmpresa

Facebook.com/EconomiaiEmpresa

Twwiter.com/Catinfo/Economia

Catradio.cat/catinfo

Twitter.com/catinformacio

Avui és notícia