L'amabilitat de la parla i la saviesa de la cuina, a "L'ofici de viure"
A "L'ofici de viure" de dissabte, Josep Maria Fericgla admetrà que està convençut que la parla ha de ser amable i n'exposarà els motius. També donarà consells per aconseguir aquesta amabilitat, que potser sembla fàcil però que cal exercitar. Al capdavall, l'amabilitat engendra amabilitat. El filòsof Francesc Torralba també farà una reflexió sobre aquesta qüestió.
Al programa de diumenge, la dietista i nutricionista Gemma Hortet i el doctor Miquel Masgrau explicaran a Gaspar Hernàndez quina és la saviesa de la cuina, quins ingredients ha de tenir i com s'ha d'aprofitar per acostar-la a la medicina natural, la que ajuda a evitar malalties i restitueix l'equilibri natural del cos quan aquestes sí que apareixen. Amb una reflexió de la nutricionista i naturòpata Marta Marcè i l'espai dels diumenges de Sergi Torres.
catradio.cat/lofici-de-viure
twitter.com/LOficiDeViure
instagram.com/loficideviure
facebook.com/loficideviure
