
Entrepà de bonítol amb maionesa d'anxova
L'entrepà "cantàbric" de l'Arnau Paris: el teu nou entrepà preferit?
Una barra de pa ben cruixent, una mica de bonítol amb el seu oli i el toc especial: la maionesa "tunejada" de l'Arnau Paris. Això és el que necessites per elaborar aquest deliciós entrepà per a l'estiu.
21/07/2023 - 12.48 Actualitzat 14/08/2023 - 12.10
Qui ha dit mai que els entrepans són avorrits? El que ho hagi pensat, és que no coneixia la versió cantàbrica de l'Arnau Paris! Si busques una recepta ràpida, senzilla i saborosa per a aquests dies de calor, l'entrepà de bonítol amb maionesa d'anxova és la millor opció. Tal com ens ensenya el xef a Cuines TV3, només necessitem una barra de pa i una mica d'imaginació per elaborar aquest àpat. Avisem, però, que per gaudir correctament d'aquesta recepta és imprescindible tacar-se molt!
Recepta de l'entrepà cantàbric
Ingredients:
· mitja barra de pa
· 100 g de ventresca de bonítol
· 4 piparres
· 5 filets d'anxova
· 1 ou
· oli OVE
· pebre
· vinagre de poma
Passos:
1. Agafa el pa, obre'l al llarg i posa'l a torrar. Planxa o torradora, el que et vingui més de gust: ja tens la base!
2. Fem la maionesa d'anxova: en un got batedor, posa-hi un ou, 5 voltes de pebre, un raig de vinagre de poma i 5 filets d'anxova. Cobreix-ho amb oli i... batedora a tota pastilla!
3. Treu el peduncle de 4 piparres i talla-les a rodanxes (o deixa-les senceres com l'Arnau, que li va agafar la mandra: quedarà igual de bo).
4. Hora de muntar l'entrepà: posa-hi les làmines de bonítol, la maionesa d'anxova (que xopi!!!) i les piparres.
Avui és notícia
La Marató 2025 contra el càncer: tot a punt per a gairebé vint hores de solidaritat
La importància dels cribratges en la detecció precoç del càncer: quins hi ha i quan s'han de fer
Coral, pacient de càncer de pàncrees: "Tens antecedents familiars i t'imagines el pitjor"
Els socis d'investidura pressionen Sánchez perquè mogui fitxa pels escàndols que esquitxen el PSOE
Els pescadors catalans podran pescar finalment 143 dies al Mediterrani el 2026