Les receptes de l'Escola d'Hoteleria de Sant Pol, a "Cuines"
Aquesta setmana traslladem el plató de "Cuines" a les aules de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol. L'EUHT, amb 50 anys d'experiència i amb alumnes de més de vint nacionalitats, ofereix estudis de direcció hotelera i de restauració. La de Sant Pol de Mar és l'última de les escoles que visitarem aquest 2015.
La setmana començarà amb una recepta de sala per homenatjar els cambrers: l'amanida Cèsar preparada davant del comensal. El professor Josep Sala farà per a nosaltres un clàssic dels entrants d'origen nord-americà.
El Josep serà també l'encarregat de l'elaboració de dimarts. El professor de servei de sala de l'EUHT de Sant Pol farà un tàrtar de llobarro amb amanida d'escarola i vinagreta de flor de romaní, tal com ho faria si en lloc d'espectadors al davant tingués un comensal.
Dimecres ens endolcirà el programa la professora de cuina Panda Gay. La recepta: una poma en textures amb nous de macadàmia i castanyes.
L'endemà, la Panda prepararà una hamburguesa de salmó amb cuscús de coliflor i romanesco.
I tancarà la setmana un arròs d'ànec amb taronja que farà Albert Corsellas, també professor de cuina de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol.
