
La tarda de Catalunya Ràdio
L'èxit d'una hamburguesa: la recepta d'Ada Parellada
La cuinera catalana repta els americans a fer-ne una que sigui "còmoda de menjar, econòmica i amb un gust universal"
25/10/2024 - 12.31 Actualitzat 19/09/2025 - 12.23
Els Estats Units són, entre altres coses, el país de l'hamburguesa. Ho diu el tòpic. Tu et conformes amb una qualsevol? Hem passat per la cuina d'Ada Parellada, i amb tres ingredients bàsics en tenim prou per voler menjar-ne més d'una.
La carn, repartida de la següent manera: 70% de vedella, no qualsevol, i 30% de porc, de dues parts diferents de l'animal, a més del rovell d'un ou. I a barrejar, salpebrar i afegir els acompanyants.
Sobretot, ho diu l'Ada, el formatge ha de ser "cremós i suau". La recepta inclou un truc de regal, perquè fongui bé!
Avui és notícia
S'amplia la prohibició d'accés als espais naturals per la pesta porcina: consulta els 91 municipis
Tres milions de porcs i senglars morts: el viatge de la pesta porcina per la Unió Europea
Senglars: d'estar prop de l'extinció a ser un risc per a l'expansió de la pesta porcina africana
El preu del porc segueix baixant en picat per evitar excedents i facilitar l'exportació a Europa
El whatsapp del cap de gabinet de Mazón a Pradas el dia de la dana: "Treu-te del cap confinar"