Orxata de mango de l'Arnau París
L'orxata de mango d'Arnau París: fresca, tropical i amb molt bon rotllo

L'orxata de mango d'Arnau París: fresca, tropical i amb molt bon rotllo

Si ets amant de l'orxata, aquesta és la combinació del "Cuines" que no sabies que necessitaves
1 min

Si algú sap com capgirar una recepta tradicional, aquest és l'Arnau París. Si després del gelat de festuc, l'amanida fresca estiuenca o la lasanya freda pensàvem que ja ho havíem vist tot, aquesta vegada el presentador i xef del "Cuines" ens sorprèn amb una orxata. I, precisament, no és una orxata qualsevol que pots trobar al bar de torn, sinó una combinada amb mango, i això vol dir fresca, divertida i amb aquell bon rotllo integrat que només ell sap posar-hi.

Ah, que ets un amant de l'orxata i vols provar de fer-ne a casa? Doncs endavant! Primer, vegem quins ingredients necessitaràs. Som-hi!

Ingredients per a una orxata de xufa amb mango ben refrescant (un litre)

  • 150 g de xufa deshidratada
  • 500 ml d'aigua + 500 ml d'aigua nova
  • 4 dàtils (sense pinyol)
  • Mig mango madur
  • Una mica de sucre (opcional, al gust)

El pas a pas de l'Arnau París per fer la millor orxata de mango a casa

  • Hidrata les xufes: posa-les en un bol amb aigua i deixa-les 24 hores a la nevera.
  • Neteja-les i descarta-les: llença l'aigua i treu les xufes que surin (no són bones).
  • A la batedora! Posa-hi les xufes hidratades, 500 ml d'aigua nova, sucre al gust, els dàtils sense pinyol i… el nostre secret: mig mango madur.
  • Tritura-ho fins que quedi una pasta homogènia.
  • Cola-ho amb colador fi per retenir tota la fibra i quedar-te només amb el líquid.
  • Serveix-la ben freda en un got amb glaçons… i a gaudir!

El resultat? Una orxata que et transporta directament a una terrassa d'estiu, amb el ventall a la mà i el somriure incorporat. El problema? Que hauràs de vigilar, perquè desapareix del got més ràpid del que trigues a dir "passa-me'n un altre"!

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Univers 3Cat

Mostra-ho tot