Cerdán cas Koldo
Desallotjament Institut B9 Badalona
Errejón Elisa Mouliaá
Llei drets LGTBIQ+
Nick Reiner cadena perpètua
Alerta pluja Montsià
Warner Bros
Trump petroli Veneçuela
Banksy Museu Moco Barcelona
Ajut ulleres i lentilles
ERO a Telefónica
Uber Eats jutjats
The Best
París Barça
Talavera - Real Madrid

REPORTATGE: De Tagamanent a Hong Kong per explicar la cuina catalana

Tagamanent (ACN).- Ànec amb peres, truita de patates, truita de verdures, paella de mar i muntanya, bacallà amb espinacs i cigrons, pa amb tomàquet, crema catalana i romesco. Són els plats que la cuinera i propietària del restaurant i casa de turisme El Folló de Tagamanent (Vallès Oriental), Mercè Brunés, cuinarà a Hong Kong per donar a conèixer la gastronomia catalana convidada per una periodista local. Brunés ha explicat a l'ACN que 'és un honor' representar l'alimentació catalana però s'ha mostrat decebuda perquè no li permetin cuinar una de les seves especialitats: el pa.

28/01/2011 - 13.30 Actualitzat 28/01/2011 - 13.30