REPORTATGE: De Tagamanent a Hong Kong per explicar la cuina catalana
Tagamanent (ACN).- Ànec amb peres, truita de patates, truita de verdures, paella de mar i muntanya, bacallà amb espinacs i cigrons, pa amb tomàquet, crema catalana i romesco. Són els plats que la cuinera i propietària del restaurant i casa de turisme El Folló de Tagamanent (Vallès Oriental), Mercè Brunés, cuinarà a Hong Kong per donar a conèixer la gastronomia catalana convidada per una periodista local. Brunés ha explicat a l'ACN que 'és un honor' representar l'alimentació catalana però s'ha mostrat decebuda perquè no li permetin cuinar una de les seves especialitats: el pa.
28/01/2011 - 13.30 Actualitzat 28/01/2011 - 13.30
Avui és notícia
Com es vol regular ara el lloguer de temporada i d'habitacions perquè no sigui una trampa

La majoria dels desallotjats del B9 de Badalona, a la intempèrie: "Ens hem quedat sense sostre"
Què incorpora la llei per garantir els drets LGTBIQ+: més sancions i autodeterminació de gènere
La cimera dels diners russos: quan la UE s'hi juga molt més que el seu prestigi
El govern espanyol vol reduir la jornada dels funcionaris de l'Estat a 35 hores a partir del febrer