Una imatge de Seafood Barcelona
Una imatge de Seafood Barcelona

Seafood desembarca a Barcelona amb productes innovadors com aigua salada per cuinar i sal amb gust de gamba

La fira dedicada als productes del mar, Seafood, ha obert les portes de la seva primera edició a la capital catalana amb productes innovadors com aigua salada per cuinar i sal amb gust de gamba, tota una esperança per al sector.
Redacció
1 min
La fira dedicada als productes del mar, Seafood, ha obert les portes de la seva primera edició a Barcelona, al recinte firal de Gran Via. D'aquesta manera, la capital catalana es converteix en el quart aparador mundial de la pesca i els seus productes derivats, com conserves o congelats, després de Brussel·les, Hong Kong i Boston, i aspira a ser la fira de referència del Mediterrani i del sud d'Europa. De moment, des del sector es veu amb esperança i amb el convenciment que és un aparador important que els ajudarà a evolucionar.

El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, que veu el certamen com una oportunitat important per consolidar Barcelona com a capital mundial del sector agroalimentari, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, han inaugurat Seafood Barcelona, on es pot trobar des de maquinària per pescar i per conservar el peix fins a productes innovadors com sal amb gust de gamba i aigua salada per cuinar.

Fruit de l'acord entre el grup nord-americà Diversified i Alimentària, la fira tindrà periodicitat anual. El fet que l'estat espanyol sigui el primer exportador de peix de la Unió Europea, un 17% del total, i el tercer importador mundial de peix, amb més de 5 milions d'euros, són xifres que han ajudat a decantar la balança a l'hora d'escollir Barcelona per acollir el certamen més important del sector del peix i marisc.

Avui és notícia