Setmana de cuiners amateurs al "Cuines"
Aquesta setmana dediquem el "Cuines" a la cuina de casa, amb cuiners amateurs de Sallent, d'Igualada i de Barcelona. Ja veureu que són tres plats d'aquells que, tot i ser d'execució senzilla, us faran quedar bé. A més, tots tres tenen la característica que els ingredients es poden canviar fàcilment per adequar-los al vostre gust i la vostra butxaca.
Començarà la setmana Carolina Ferrer, una estilista culinària que ens farà lasanya de carbassa amb formatge i salsa d'anet.
Dimarts, dia de la Puríssima, no hi haurà programa.
Dimecres és el torn de Jaume Rodríguez Enrich, un empresari d'Igualada que ens farà un plat humil, uns ous al niu amb mandonguilles, un panet farcit d'èxit assegurat, i que, en versions més o menys enriquides, s'ha menjat en moltes de les nostres llars.
Dijous ens visita David Saldoni, l'alcalde de Sallent, al Bages, que es lluirà amb uns versàtils "tagliatelle", aquest cop amb carbassó i gambes.
