"Un restaurant caníbal a Berlín", dirigit i presentat per Paula Molés

"Un restaurant caníbal a Berlín" entrevista els protagonistes de la gala dels "The World's Fifty Best Restaurants" 

Aquest diumenge, 25 de juny, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, dedicarà un programa especial per analitzar com s'ha desenvolupat la gala on es reconeix els 50 millors restaurants del món, celebrada a València, on s'han desplaçat per parlar amb els protagonistes. 
1 min
El restaurant Central de Lima ha estat escollit el millor restaurant del món durant la gala dels "The World's Fifty Best Restaurants", que s'ha celebrat aquesta setmana. El Disfrutar, de Barcelona, s'ha coronat com el segon millor del món i el millor d'Europa. "Un restaurant caníbal a Berlín" s'ha desplaçat al Palau de les Arts de València i ha conversat amb els protagonistes.
Paula Molés també parlarà d'aquesta edició dels "The World's Fifty Best Restaurants" amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i reflexionaran sobre la creixent influència de llistes, rànquings i estrelles entre el públic i els cuiners.

Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta, reivindicarà l'alatxa, un peix termòfil semblant a la sardina molt apreciat a Portugal, però encara no gaire valorat aquí. Amb idees per cuinar-la.

El dissenyador Oscar Guayabero analitzarà espais gastronòmics singulars on el disseny condiciona l'experiència de menjar. També visitaran L'estupendo de Badalona per parlar de xiringuitos de platja i d'altres arquitectures efímeres destinades a aconseguir ombra a l'estiu.
Per acabar, repàs de l'actualitat de la setmana, el so del Salvador Garcia-Arbós i l'especialitat de l'Hostal Restaurant Benet, de les Borges Blanques, a les Garrigues.

Avui és notícia