El millor restaurant de cuina de fusió del Vallès Occidental, a "Joc de cartes"

Demà a les 22.35 s'emetrà el segon capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya.
1 min

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

En el segon programa, "Joc de cartes" es trasllada al Vallès Occidental per trobar el millor restaurant de cuina de fusió de la zona. Coneixeran en Tato, propietari de l'Al Tanto que Va de Canto, un local fet pel seu restaurador que fa una cuina de fusió europea. També aniran a trobar la Cristina, propietària del Hawayan Polinesia, amb qui tastaran fusió de cuina japonesa i hawaiana, tot regat amb maridatge de còctels. Descobriran el Carles i el seu Limón Limón Club, que sorprendrà amb un toc àcid i una cuina asiàtica. Finalment, l'Antònia i La Magnòlia faran sentir com a casa els convidats mentre tasten uns plats que neixen del seu l'amor per la cuina.

El primer programa que es va emetre el dijous 20 d'abril i es buscava el millor restaurant entre pedres històriques de Tarragona va tenir una audiència mitjana de 387.000 espectadors i una quota de pantalla del 14,9%.

A més, el primer "Joc de cartes" suma prop de 15.000 reproduccions a la carta i ha generat 1.600 missatges a Twitter sobre el programa, segons dades de KANTAR Media.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Avui és notícia