Cultura

Sopa de Cabra, Antonio Banderas i Jaume Cabré obren la temporada d'"Ànima"

El primer programa d'"Ànima" de la temporada compta amb Gerard Quintana i Josep Thió, de Sopa de Cabra, al plató. També emetrà una entrevista amb Jaume Cabré i amb Antonio Banderas.

"Ànima", el magazín cultural del 33, presentat i dirigit per Toni Puntí, obre la nova temporada el 5 de setembre amb una entrevista a plató amb Gerard Quintana i Josep Thió, de Sopa de Cabra, dies abans del seu triomfal retorn al Palau Sant Jordi de Barcelona. Els concerts programats a Barcelona, Girona, Tarragona i Palma han exhaurit pràcticament les entrades. Aprofitant la conversa amb Sopa de Cabra, veurem un reportatge sobre el procés de treball de "Cop de rock", el musical que prepara Dagoll Dagom amb la banda sonora de grups del rock català dels anys 90.

El programa també ofereix una entrevista amb Jaume Cabré, que, després de l'impacte que va suposar "Les veus del Pamano", i després del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, publica nova novel·la, "Jo confesso". Cabré és un dels convidats principals en la Setmana del Llibre en Català, que, per segon any, es fa al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

El primer programa del nou curs també entrevista Antonio Banderas, protagonista de l'últim film de Pedro Almodóvar, "La piel que habito", una pel·lícula que ha suposat, després de molts anys, el retrobament de l'actor i el director.

En l'àmbit teatral, coneixerem, en un viatge de feina a un festival de Londres, el nou director artístic de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, dies abans que comenci aquesta gran cita de la capital de l'Urgell.

Finalment, en el programa d'aquest dilluns, veurem l'ànima del músic Joan Colomo, un dels protagonistes de dues de les cites musicals del mes de setembre: l'Altaveu, de Sant Boi de Llobregat, i el Mercat de Música Viva de Vic.

"Ànima" s'emet els dilluns a les 23.15 (33), amb reemissió els dimarts a les 18.00. El programa, presentat i dirigit per Toni Puntí, està produït per Carles Blanco i realitzat per Pep Hernández.
Anar al contingut