Amanida tèbia amb formatge

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les nous son riques en greixos saludables, anomenats poliinsaturats, i també en vitamina E, ambdós nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a una persona

    1 xicoira  

  • 1 rodanxa de formatge de cabra  
  • 15 g nous 
  • 1 taronja 
  • Sal 
  • Pebre 
  • Oli 
  • Vinagre 
  • Ruca 

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella a escalfar 
  2. Hi posem una rodanxa de formatge rull de cabra.
  3. Marquem pels dos costats.
  4. Tallem pel mig 1 xicoira neta i en reservem una meitat per a una altra recepta. 
  5. Piquem amb el morter 15 g de nous pelades
  6. Afegim al morter la ratlladura d'una taronja, un raig de vinagre, un pessic de sal, pebre negre, oli OVE i ho barregem amb una vareta.
  7. Traiem el formatge marcat de la paella. Hi afegim un raig d'oli i marquem la mitja xicoira per la part plana.
  8. Li donem la volta i ho salpebrem.
  9. Emplatem amb la rodanxa de formatge de cabra, la xicoira pel voltant del formatge, una mica de ruca neta i unes cullerades de vinagreta de nous
Anar al contingut