Amanida tèbia amb formatge
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Les nous son riques en greixos saludables, anomenats poliinsaturats, i també en vitamina E, ambdós nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
Per a una persona
1 xicoira
- 1 rodanxa de formatge de cabra
- 15 g nous
- 1 taronja
- Sal
- Pebre
- Oli
- Vinagre
- Ruca
PREPARACIÓ
- Posem una paella a escalfar
- Hi posem una rodanxa de formatge rull de cabra.
- Marquem pels dos costats.
- Tallem pel mig 1 xicoira neta i en reservem una meitat per a una altra recepta.
- Piquem amb el morter 15 g de nous pelades
- Afegim al morter la ratlladura d'una taronja, un raig de vinagre, un pessic de sal, pebre negre, oli OVE i ho barregem amb una vareta.
- Traiem el formatge marcat de la paella. Hi afegim un raig d'oli i marquem la mitja xicoira per la part plana.
- Li donem la volta i ho salpebrem.
- Emplatem amb la rodanxa de formatge de cabra, la xicoira pel voltant del formatge, una mica de ruca neta i unes cullerades de vinagreta de nous