Bescuit de plàtan, pinya i coco

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caremés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El coco és una de les fruites més energètiques que hi ha, el greix és el seu component principal després de l'aigua. També és ric en minerals que ajuden a enfortir els ossos com el magnesi, els fòsfor i el calci.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    3 plàtans

    1 beina de vainilla

    220 g de xocolata negra

    1 pinya

    200 ml de llet de coco

    1 cullerada d'oli de coco

    40 g de sucre

    1 coco

     

PREPARACIÓ

  1. Posem en un recipient 200 ml de llet de coco, dues cullerades de sucre i una cullerada d'oli de coco. Ho fem reduir fins a la meitat.
  2. Pelem i tallem, a mida de macedònia, 3 plàtans no gaire madurs. Els posem en un recipient a foc baix amb un raig d'aigua i una beina de vainilla. Ho treballem tot fins que ens quedi una compota densa.
  3. Retirem del foc la compota i la llet de coco. Ho deixem refredar tot.
  4. Pelem, a làmines molt fines, una pinya i les fem servir per folrar 4 motlles de silicona.
  5. Trenquem dues preses de xocolata a trossos força petits i les afegim al recipient del plàtan. Ho barregem.
  6. Cobrim la pinya que hem posat al motlle amb la barreja de xocolata i plàtan.
  7. Hi fem una altra capa de làmines de pinya i acabem d'omplir els motlles amb el coco. Per últim, hi espolsem un grapat de coco a làmines per sobre.
  8. Fiquem els motlles al congelador i els hi deixem 3 hores.
  9. Fonem 200 g de xocolata negra al bany maria.
  10. Quan hagin passat les 3 hores, traiem els motlles del congelador i els desemmotllem.
  11. Cobrim el bescuit amb la xocolata fosa i el fiquem a la nevera durant una hora. El servim.
Anar al contingut