Cabdells a la planxa amb salsa de pebre verd
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El pebre té propietats digestives gràcies a la seva capacitat d'augmentar la producció de sucs gàstrics i millorar la motilitat de l'estómac i els intestins.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
100 ml de brou de carn
1 cabdell
1/2 ceba de Figueres
Pebre verd en salmorra
Salsa Worcestershire
Nata del 35% MG
Menta
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Ratllem mitja ceba de Figueres en un bol. Després la posem a sofregir a una paella a foc fort amb un raig d'oli.
- Afegim a la paella 1 o 2 cullerades de pebre verd, segons el gust. Ho coem uns set minuts.
- Posem a la paella 100 ml de brou de carn, un raig de salsa Worcerstershire i un raig de nata 35% MG. Reduïm els líquids.
- Tallem per la meitat un cabdell. Posem les dues meitats a la planxa amb un raig d'oli. Els marquem per les dues bandes durant uns set minuts en total.
- Servim el cabdell en un plat, hi aboquem la salsa per sobre i ho acabem amb unes fulles de menta per sobre.