Cabdells a la planxa amb salsa de pebre verd

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pebre té propietats digestives gràcies a la seva capacitat d'augmentar la producció de sucs gàstrics i millorar la motilitat de l'estómac i els intestins.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    100 ml de brou de carn

    1 cabdell

    1/2 ceba de Figueres

    Pebre verd en salmorra

    Salsa Worcestershire

    Nata del 35% MG

    Menta

    Oli OVE

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Ratllem mitja ceba de Figueres en un bol. Després la posem a sofregir a una paella a foc fort amb un raig d'oli.
  2. Afegim a la paella 1 o 2 cullerades de pebre verd, segons el gust. Ho coem uns set minuts.
  3. Posem a la paella 100 ml de brou de carn, un raig de salsa Worcerstershire i un raig de nata 35% MG. Reduïm els líquids.
  4. Tallem per la meitat un cabdell. Posem les dues meitats a la planxa amb un raig d'oli.  Els marquem per les dues bandes durant uns set minuts en total.
  5. Servim el cabdell en un plat, hi aboquem la salsa per sobre i ho acabem amb unes fulles de menta per sobre.

 

 

Anar al contingut