Calzone oberta
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Al contenir molta aigua, la mozzarella fresca és un dels formatges amb menys contingut en greix.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Ingredients per a 4 persones:
400 g de farina de força
250 g de mozzarella
60 g de cap de senglar
260 ml d'aigua
20 ml d'oli OVE
1 llimona
Herbes silvestres
Cúrcuma
Llevat fresc
Sèmola
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Posem a la pastadora 400 g de farina de força, 4 g de cúrcuma, 3 g de llevat fresc i 260 ml d'aigua, 20 ml d'oli d'oliva i sal. Pastem cinc minuts.
- Aboquem el pastó en un bol, en fem una bola i la tapem. La deixarem fermentar una hora i mitja, fins que dupliqui el volum. Passat aquest temps, la posarem a damunt la fusta amb una mica d'oli i la tallarem en 4 porcions que bolegem. Distribuïm les boles en una safata i la posarem dins el forn apagat amb una mica d'aigua calenta durant 30 minuts.
- Ara que ja tenim les boles fermentades, espolsem sèmola a la fusta i les estirem amb la mà i els donem forma. Les pintem amb oli per dins, les dobleguem i les posarem al forn durant 10 minuts a 250º.
- Pel farcit, agafem fulles de diferents herbes com la dent de lleó, plantatge o enciam silvestre, les amanim amb pebre, sal, oli i suc de llimona, ho remenem i reservem.
- Tallem a rodelles 250 g de mozzarella i la deixem escórrer una estona perquè perdi l'aigua.
- Farcim les nostres calzones amb lres rodelles de mozzarella, làmines de cap de porc senglar (en total 60 g) i les herbes silvestres.