Caneló amb camagrocs
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Jordi Torra
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Pedraforca de Saldes
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- PER AL FARCIMENT:
- Una branca d'api
- Una pastanaga
- 3 porros
- Un all
- 500 g de camagrocs
- PER FER LA BEIXAMEL AMB POLS DE CEPS:
- litre de llet
- litre de brou de pollastre
- 50 grams de farina
- 100 grams de mantega
- Sal
- Pebre
- Nou moscada
- 10 grams de pols de ceps
- PER AL CANELÓ:
- Pasta de lasanya precuita
- Formatge parmesà
PREPARACIÓ
- Per fer el caneló de camagrocs, primer de tot sofregim les verdures: primer l'api i la pastanaga i al cap d'uns 5-6 minuts hi incorporem l'all i el porro. Ho deixem coure tot a foc lent i ho anem remenant fins que estigui cuit. Aleshores hi afegim els camagrocs. Quan estan pràcticament cuits, hi afegim la sal i el pebre. Si ho féssim abans, els camagrocs ferien aigua.
- Un cop tot cuit, ho triturem perquè quedi una massa homogènia amb què farcirem el caneló.
- En una cassola amb aigua calenta de l'aixeta hi posem les plaques de lasanya precuita perquè s'hidratin. S'hi han de deixar almenys 20 minuts.
- En un brou de pollastre hi posem cep sec en pols, que l'afegirem a la beixamel per donar-hi més potència de gust. El deixem una estona que s'hidrati.
- Per fer el que és pròpiament la beixamel, primer posem la mantega en una cassola a foc alt perquè es desfaci. Després hi posem la farina i deixem que es torri. Hi afegim una mica de nou moscada i seguidament la llet i el brou amb el cep hidratat. Ho salpebrem i deixem que arrenqui el bull. A partir d'aquest moment, ja podem retirar la cassola del foc perquè no se'ns agafi la beixamel.
- Per fer el caneló, posem el farcit sobre les plaques de lasanya amb l'ajut d'una mànega, enrotllem la pasta i ja el tenim.
- Finalment, posem el caneló en una safata amb la beixamel, hi afegim el formatge ratllat i el posem a gratinar. Un cop fet, ja el podrem servir