Carpaccio de carbassó

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Carbassons

    Tomàquets cirerols

    Escarola

    Anxoves

    Fruita seca

    Parmesà

     

    PER A LA VINAGRETA:

    Oli d'oliva

    Tomàquet sec

    Alfàbrega

    Vinagre

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem tots els ingredients de la vinagreta a la batedora de mà i els triturem. 
  2. Tallem els carbassons en rodelles molt fines amb la mandonlina o un ganivet esmolat. Per a aquest plat escolliu carbassons de mida petita, que tenen menys llavors.
  3. Pintem els carbasons amb la vinagreta.
  4. Tallem els tomàquets cirerols per la meitat i les anxoves en tres parts i ho afegim al plat.
  5. En un bol, amb la resta de la vinagreta amanim l'escarola.
  6. Acabem el plat amb fruits seca al gust (ametlles, nous...) i parmesà ratllat. 

 

Anar al contingut