Carpaccio de carbassó
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Carbassons
Tomàquets cirerols
Escarola
Anxoves
Fruita seca
Parmesà
PER A LA VINAGRETA:
Oli d'oliva
Tomàquet sec
Alfàbrega
Vinagre
Sal
PREPARACIÓ
- Posem tots els ingredients de la vinagreta a la batedora de mà i els triturem.
- Tallem els carbassons en rodelles molt fines amb la mandonlina o un ganivet esmolat. Per a aquest plat escolliu carbassons de mida petita, que tenen menys llavors.
- Pintem els carbasons amb la vinagreta.
- Tallem els tomàquets cirerols per la meitat i les anxoves en tres parts i ho afegim al plat.
- En un bol, amb la resta de la vinagreta amanim l'escarola.
- Acabem el plat amb fruits seca al gust (ametlles, nous...) i parmesà ratllat.