Carpaccio de carbassons
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
2 carabassons petits
8 tomàquets xerris
50 g de parmesà
Ametlla laminada o pinyons
1 llauneta d'anxoves
Escarola rissada o mesclum
PER A LA VINAGRETA
6 tomàquets secs
6 fulles d'alfàbrega fresca
6 cullerades de vinagre d'arròs o de poma (o el que tingueu per casa)
150 ml d'oli d'oliva
Sal i pebre
PREPARACIÓ
- Poseu a remullar els tomàquets secs amb aigua uns 45 minuts abans.
- Quan estiguin remullats els eixuguem, els piquem i els posem dins el got de la batedora elèctrica per triturar-los amb la resta d'ingredients de la vinagreta.
- Renteu els carbassons i sense pelar-los talleu-los a rodelles fines amb una mandolina o bé amb un ganivet i paciència. Han de quedar ben fines.
- Talleu els tomàquets per la meitat.
- Torreu les ametlles o pinyons al forn a 180 ºC, o bé, a una paella petita sense gens d'oli.
- Serviu el carpaccio amb la vinagreta, els tomàquets, uns bocinets d'anxova, un buquet d'escarola amanit amb una mica de la vinagreta i amb uns encenalls de parmesà per damunt.