Carpaccio de carbassons

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 2 carabassons petits

    8 tomàquets xerris

    50 g de parmesà

    Ametlla laminada o pinyons

    1 llauneta d'anxoves

    Escarola rissada o mesclum

     

    PER A LA VINAGRETA 

    6 tomàquets secs

    6 fulles d'alfàbrega fresca

    6 cullerades de vinagre d'arròs o de poma (o el que tingueu per casa)

    150 ml d'oli d'oliva

    Sal i pebre

PREPARACIÓ

  1. Poseu a remullar els tomàquets secs amb aigua uns 45 minuts abans.
  2. Quan estiguin remullats els eixuguem, els piquem i els posem dins el got de la batedora elèctrica per triturar-los amb la resta d'ingredients de la vinagreta.
  3. Renteu els carbassons i sense pelar-los talleu-los a rodelles fines amb una mandolina o bé amb un ganivet i paciència. Han de quedar ben fines.
  4. Talleu els tomàquets per la meitat.
  5. Torreu les ametlles o pinyons al forn a 180 ºC, o bé, a una paella petita sense gens d'oli.
  6. Serviu el carpaccio amb la vinagreta, els tomàquets, uns bocinets d'anxova, un buquet d'escarola amanit amb una mica de la vinagreta i amb uns encenalls de parmesà per damunt.

 

 

Anar al contingut