Carpaccio de fetge de vaca
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Santi Santamaria i Xavier Pellicer de Can Fabes de Sant Celoni (Osona)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Una Fistulina hepatica o fetge de vaca
- Sal gruixuda
- Oli d'herbes
- Cibulet picat
- Vinagre balsàmic
- Iogurt a les fines herbes
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ
Es renta lleugerament el fetge de vaca amb aigua.
Tallem a làmines una part del bolet amb un ganivet i l'altra part la ratllem amb un ratllador. Així combinem en el plat les dues textures.
Hi posem una mica de sal gruixuda i un rajolí d'oli d'herbes, amb julivert, cerfull, fonoll i cibulet, que hi donen un toc de frescor.
També hi afegirem un grapadet de cibulet picat.
No hi pot faltar un rajolí de vinagre balsàmic reduït i un raig d'oli d'oliva.
I per acabar de decorar el plat, al costat del carpaccio hi posem uns puntets de iogurt a les fines herbes.
Si el fetge de vaca és molt gros, abans de tallar-lo en forma de carpaccio és millor passar-lo un moment per la paella per treure-li l'aigua i així reforçar el gust àcid que té.
Us recomanem una altra recepta de Santi Santamaria, la cocotte de bolets
Tallem a làmines una part del bolet amb un ganivet i l'altra part la ratllem amb un ratllador. Així combinem en el plat les dues textures.
Hi posem una mica de sal gruixuda i un rajolí d'oli d'herbes, amb julivert, cerfull, fonoll i cibulet, que hi donen un toc de frescor.
També hi afegirem un grapadet de cibulet picat.
No hi pot faltar un rajolí de vinagre balsàmic reduït i un raig d'oli d'oliva.
I per acabar de decorar el plat, al costat del carpaccio hi posem uns puntets de iogurt a les fines herbes.
Si el fetge de vaca és molt gros, abans de tallar-lo en forma de carpaccio és millor passar-lo un moment per la paella per treure-li l'aigua i així reforçar el gust àcid que té.
Us recomanem una altra recepta de Santi Santamaria, la cocotte de bolets