Royale de moixernons

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Martina Puigvert
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 300 g de moixernons

    350 ml de brou de pollastre

    150 g de crema de llet

    6 rovells

    Sal i pebre

    Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Tallem i saltem els moixernons salpebrats en una paella amb una mica d'oli. 
  2. Hi afegim una mica de brou de pollastre i ho deixem reduir.
  3. A continuació, hi posem la crema de llet.
  4. Els passem per la batedora i els triturem fins que tinguin textura de crema.
  5. Els posem en un bol per enfornar al bany maria i, quan estiguin freds, hi afegim els rovells d'ou.
  6. Ho enfornem a 75-80 graus uns 10 minuts, amb moixernons crus per sobre o sense. 
  7. En un altre cassó, amb l'oli a foc molt suau, confitem uns moixernons laminats fins que arrenqui el bull. 
  8. Amb l'oli de confitar i una mica d'aigua, fem una maionesa. 
  9. Emplatem els flams de moixernons amb moixernons laminats al forn i/o confitats, amb la maionesa. 

 

Anar al contingut