Royale de moixernons
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Martina Puigvert
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
300 g de moixernons
350 ml de brou de pollastre
150 g de crema de llet
6 rovells
Sal i pebre
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Tallem i saltem els moixernons salpebrats en una paella amb una mica d'oli.
- Hi afegim una mica de brou de pollastre i ho deixem reduir.
- A continuació, hi posem la crema de llet.
- Els passem per la batedora i els triturem fins que tinguin textura de crema.
- Els posem en un bol per enfornar al bany maria i, quan estiguin freds, hi afegim els rovells d'ou.
- Ho enfornem a 75-80 graus uns 10 minuts, amb moixernons crus per sobre o sense.
- En un altre cassó, amb l'oli a foc molt suau, confitem uns moixernons laminats fins que arrenqui el bull.
- Amb l'oli de confitar i una mica d'aigua, fem una maionesa.
- Emplatem els flams de moixernons amb moixernons laminats al forn i/o confitats, amb la maionesa.