Carpaccios de fruita d'estiu amb gelat i garrapinyades

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Meló

    Maduixa

    Pinya

    Fruita seca garapinyada

    Xarop d'atzavara

    Gelats de vainilla i coco

    Formatge fresc

    Llimona

    Menta

    Romaní i marialluïsa

     

     

     

PREPARACIÓ

  1. Filetegem molt primes les fruites: meló, pinya i maduixa. Ho feu podeu fer amb un ganivet esmolat, amb la mandolina o amb la màquina de tallar pernil.
  2. Els emplatem en plats diferents.
  3. Al carpaccio de maduixa li posem per sobre xarop d'atzavara o vinagre de mòdena i ratlladura de taronja.
  4. Ho acompanyem amb gelat de vainilla, ametlles garapinyades i una mica de romaní.
  5. El carpaccio de pinya el servirem amb anacards caramel·litzats amb sucre i llet de coco i l'emplatarem amb una mica de gelat de coco i flor de marialluïsa.
  6. El carpaccio de meló el presentarem amb formatge fresc, xarop d'atzavara, suc de llimona, fulles de menta i sèsam garapinyat.

 

 

 

Anar al contingut