Carpaccios de fruita d'estiu amb gelat i garrapinyades
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Meló
Maduixa
Pinya
Fruita seca garapinyada
Xarop d'atzavara
Gelats de vainilla i coco
Formatge fresc
Llimona
Menta
Romaní i marialluïsa
PREPARACIÓ
- Filetegem molt primes les fruites: meló, pinya i maduixa. Ho feu podeu fer amb un ganivet esmolat, amb la mandolina o amb la màquina de tallar pernil.
- Els emplatem en plats diferents.
- Al carpaccio de maduixa li posem per sobre xarop d'atzavara o vinagre de mòdena i ratlladura de taronja.
- Ho acompanyem amb gelat de vainilla, ametlles garapinyades i una mica de romaní.
- El carpaccio de pinya el servirem amb anacards caramel·litzats amb sucre i llet de coco i l'emplatarem amb una mica de gelat de coco i flor de marialluïsa.
- El carpaccio de meló el presentarem amb formatge fresc, xarop d'atzavara, suc de llimona, fulles de menta i sèsam garapinyat.