Gelat de coca de Sant Joan amb granissat de cava
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Martina Puigvert
- Dificultat: Baixa
- Restaurant: Les Cols
INGREDIENTS
Coca de Sant Joan gelada
Peres
Sucre
Aigua
Ratafia
Crema
Pinyons
Nous
Herbes aromàtiques i flors
Granissat de cava
PREPARACIÓ
- Per a aquesta recepta comencem preparant la ratafia, macerant en aigua i en aiguardent o un altre alcohol, anís, per exemple, unes nous verdes, herbes aromàtiques al gust i flors (Flor de Sant Joan, menta, alfàbrega, farigola, sàlvia) i nous verdes.
- Passats 40 dies a l'exterior, colarem la fermentació i la reservarem en una ampolla.
- Després confitem la fruita fresca al gust (taronja, síndria) en una cassola amb la mateixa quantitat d'aigua que de sucre.
- Preparem també d'acompanyament unes peres també en almívar.
- Triturem el brioix de la coca amb llet i l'emmotllem amb una màniga pastissera
- El traiem una mica abans d'emplatar i el coronem amb crema pastissera, fruita confitada, fruita seca i cava esmicolat.
- El servim amb la ratafia casolana.