Gelat de coca de Sant Joan amb granissat de cava

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Martina Puigvert
  • Dificultat: Baixa
  • Restaurant: Les Cols

INGREDIENTS

  • Coca de Sant Joan gelada

    Peres

    Sucre

    Aigua

    Ratafia

    Crema

    Pinyons

    Nous

    Herbes aromàtiques  i flors

    Granissat de cava

PREPARACIÓ

  1. Per a aquesta recepta comencem preparant la ratafia, macerant en aigua i en aiguardent  o un altre alcohol, anís, per exemple, unes nous verdes, herbes aromàtiques al gust i flors (Flor de Sant Joan, menta, alfàbrega, farigola, sàlvia) i nous verdes.
  2. Passats 40 dies a l'exterior, colarem la fermentació i la reservarem en una ampolla.
  3. Després confitem la fruita fresca al gust (taronja, síndria) en una cassola amb la mateixa quantitat d'aigua que de sucre.
  4. Preparem també d'acompanyament unes peres també en almívar.
  5. Triturem el brioix de la coca amb llet i l'emmotllem amb una màniga pastissera
  6. El traiem una mica abans d'emplatar i el coronem amb crema pastissera, fruita confitada, fruita seca i cava esmicolat.
  7. El servim amb la ratafia casolana.
Anar al contingut