Gelat d'anacards i cireres amb cobertura de xocolata i fruita seca
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A 8 PERSONES:
200 g de cireres
150 g d'anacards
Llet de soja o ametlla
50 g d'edulcorant líquid
400 g de cobertura de xocolata
Fruita seca esmicolada (festucs, ametlla, avellana...)
PREPARACIÓ
- Posem els anacards en remull perquè siguin més fàcils de triturar.
- Els posem a la batedora i fem una primera passada perquè ens quedin ben fins.
- A continuació afegim al got de la batedora o robot de cuina una mica de llet de soja o d'ametlla.
- Hi afegim xarop d'atzavara o qualsevol altre edulcorant.
- Finalment, hi posem les cireres o la fruita que vulguem fins que tingui textura de crema.
- Ho emmotllem i, si voleu que tingui forma de polo, hi afegim el pal.
- Ho deixem a la nevera un mínim de vuit hores.
- Amb aquesta mateixa tècnica, podeu modificar els sabors, substituint les cireres per té matxa o maduixa o simplement congelant un plàtan en un pal.
- Passades les vuit hores, cobrim el polo amb xocolata desfeta al bany maria i fruita seca esmicolada al gust i ho tornem al congelador per solidificar la xocolata.
- Ho treiem una estona abans de servir.