Gelat d'anacards i cireres amb cobertura de xocolata i fruita seca

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A 8 PERSONES: 

    200 g de cireres

    150 g d'anacards

    Llet de soja o ametlla

    50 g d'edulcorant líquid

    400 g de cobertura de xocolata

    Fruita seca esmicolada (festucs, ametlla, avellana...) 

     

     

PREPARACIÓ

  1. Posem els anacards en remull perquè siguin més fàcils de triturar.
  2. Els posem a la batedora i fem una primera passada perquè ens quedin ben fins. 
  3. A continuació afegim al got de la batedora o robot de cuina una mica de llet de soja o d'ametlla.
  4. Hi afegim xarop d'atzavara o qualsevol altre edulcorant.
  5. Finalment, hi posem les cireres o la fruita que vulguem fins que tingui textura de crema.
  6. Ho emmotllem i, si voleu que tingui forma de polo, hi afegim el pal.
  7. Ho deixem a la nevera un mínim de vuit hores.
  8. Amb aquesta mateixa tècnica, podeu modificar els sabors, substituint les cireres per té matxa o maduixa o simplement congelant un plàtan en un pal.
  9. Passades les vuit hores, cobrim el polo amb xocolata desfeta al bany maria i fruita seca esmicolada al gust i ho tornem al congelador per solidificar la xocolata.
  10. Ho treiem una estona abans de servir. 

 

 

 

Anar al contingut