Coca de recapte amb tres sabors

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Alba Serra i Laura Pernia
  • Dificultat: Baixa
  • Restaurant: Taula per a dos

INGREDIENTS

  • PER A LA MASSA:

    400 g de farina

    200 ml d'aigua tèbia

    13 g de llevat fresc

    67 ml d'oli d'oliva verge extra

    1 cullerada de sal

     

    PER A LES COQUES

    Carbassó

    Botifarra

    Mantega

    Sucre

     

    Esqueixada

     

    Escalivada

    Anxoves

     

PREPARACIÓ

  1. Comencem desfent el llevat amb l'aigua tèbia, que trigarà uns cinc minuts. 
  2. En un bol, posem la farina, el llevat amb aigua, l'oli i la sal i amassem bé.
  3. Quan s'hagin barrejat els ingredients, ho tapem i ho deixem reposar una hora fins que dobli el seu volum.
  4. Quan tinguem la massa, l'estirem sobre el marbre de la cuina una mica enfarinat. Ha de tenir entre 3 i 5 mil·límetres.
  5. Tallem el carbassó a làmines i el posem sobre la massa.
  6. L'enfornem a uns 200 graus fins que sigui cruixent.
  7. Saltem la botifarra esparracada a la paella i la posem a la coca del forn just quan quedin cinc minuts perquè estigui cuita.
  8. Tallem la poma a daus i la caramel·litzem amb la mantega i el sucre.
  9. Servim la coca de botifarra i carbassó amb els daus de poma per sobre.
  10. Amb la massa cuita, podeu fer coques d'altres sabors en fred: esqueixada, la clàssica d'escalivada i anxoves: de tomàquet i ceba amb oliva negra...
Anar al contingut