Coca de recapte amb tres sabors
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Alba Serra i Laura Pernia
- Dificultat: Baixa
- Restaurant: Taula per a dos
INGREDIENTS
PER A LA MASSA:
400 g de farina
200 ml d'aigua tèbia
13 g de llevat fresc
67 ml d'oli d'oliva verge extra
1 cullerada de sal
PER A LES COQUES
Carbassó
Botifarra
Mantega
Sucre
Esqueixada
Escalivada
Anxoves
PREPARACIÓ
- Comencem desfent el llevat amb l'aigua tèbia, que trigarà uns cinc minuts.
- En un bol, posem la farina, el llevat amb aigua, l'oli i la sal i amassem bé.
- Quan s'hagin barrejat els ingredients, ho tapem i ho deixem reposar una hora fins que dobli el seu volum.
- Quan tinguem la massa, l'estirem sobre el marbre de la cuina una mica enfarinat. Ha de tenir entre 3 i 5 mil·límetres.
- Tallem el carbassó a làmines i el posem sobre la massa.
- L'enfornem a uns 200 graus fins que sigui cruixent.
- Saltem la botifarra esparracada a la paella i la posem a la coca del forn just quan quedin cinc minuts perquè estigui cuita.
- Tallem la poma a daus i la caramel·litzem amb la mantega i el sucre.
- Servim la coca de botifarra i carbassó amb els daus de poma per sobre.
- Amb la massa cuita, podeu fer coques d'altres sabors en fred: esqueixada, la clàssica d'escalivada i anxoves: de tomàquet i ceba amb oliva negra...