Coliflor amb sèsam
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
Les llavors de sèsam contenen greixos insaturats, és a dir, greixos saludables. Aquests, juntament amb la lecitina, una altra substància present en el sèsam, ajuden a reduir els nivells de colesterol en sang.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
250 g coliflor
45 g tahina
40 ml aigua
1 llimona
Pebre vermell fumat dolç
Pebre vermell picant
Sèsam negre
Sal en escates
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Barregem en un bol 45 g de tahina, 1 culleradeta de pebre vermell fumat dolç, 1 culleradeta de pebre vermell picant, un pessic de sal, suc de mitja llimona que espremem i 40 ml d'aigua. Ho barregem amb vareta manual fins a tenir textura de salsa lleugera i ho reservem.
- Tallem a arbrets uns 250 g de coliflor.
- Barregem els arbrets amb la salsa reservada i els posem en un recipient apte per al microones. Tapem i posem el recipient a dins del microones 4 minuts a 800 W.
- Un cop els traiem, els posem en una paella amb oli calent i els saltem durant 1 minut aproximadament.
- Els servim amb sal en escates, sèsam negre.