Coliflor amb sèsam

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les llavors de sèsam contenen greixos insaturats, és a dir, greixos saludables. Aquests, juntament amb la lecitina, una altra substància present en el sèsam, ajuden a reduir els nivells de colesterol en sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    250 g coliflor

    45 g tahina

    40 ml aigua

    1 llimona

    Pebre vermell fumat dolç

    Pebre vermell picant

    Sèsam negre

    Sal en escates

    Oli OVE

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Barregem en un bol 45 g de tahina, 1 culleradeta de pebre vermell fumat dolç, 1 culleradeta de pebre vermell picant, un pessic de sal, suc de mitja llimona que espremem i 40 ml d'aigua. Ho barregem amb vareta manual fins a tenir textura de salsa lleugera i ho reservem.
  2. Tallem a arbrets uns 250 g de coliflor. 
  3. Barregem els arbrets amb la salsa reservada i els posem en un recipient apte per al microones. Tapem i posem el recipient a dins del microones 4 minuts a 800 W.
  4. Un cop els traiem, els posem en una paella amb oli calent i els saltem durant 1 minut aproximadament.
  5. Els servim amb sal en escates, sèsam negre.
Anar al contingut