Crema de moniato i carbassa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
Mitja carbassa cacauet (800 g)
1 moniato
90 g pernil ibèric
750 ml brou de verdures
Sidra
Farigola fresca
Romaní fresc
Cúrcuma
Gingebre
Menta
Julivert
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Rentem el moniato i la carbassa.
- Tallem la carbassa per la meitat.
- Salpebrem la carbassa.
- Posem el moniato i la carbassa a la safata del forn. És important que poseu la part tallada de la carbassa a la base de la safata, perquè no s'assequi en excés ni hi hagi cap part cremada.
- Hi afegim romaní fresc, farigola, un raig generós de sidra i un altre d'oli d'oliva.
- Ho fiquem al forn, uns 40-45 minuts, a 180º.
- Posem a escalfar el brou de verdures.
- Deshidratem el pernil ibèric. Estenem els trossos en una làmina de silicona i el fiquem al forn uns 20 minuts, a 150º.
- Pelem la carbassa i el moniato i hi afegim el gingebre ratllat.
- Afegim una cullerada de cúrcuma a l'olla.
- Afegim tots els ingredients a l'olla: moniato, carbassa, gingebre, i ho coem 5 minuts a foc mitjà.
- Triturem el contingut de l'olla i colem la crema.
- Rectifiquem de sal, si s'escau.
- Piquem la menta i el julivert.
- Finalment, servim la crema en un plat, hi posem el pernil cruixent, la menta, el julivert i un raig d'oli.
