Escudella en 15 minuts
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuina salvatge
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Cigrons de pot
Ceba
All
Embotits
Oli d'oliva
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Tallem petita la ceba i l'all.
- Comencem a enrossir la ceba a la cassola amb una mica d'oli i un puntet de sal perquè suï.
- A continuació, hi posem a daurar els alls filetejats.
- Mentrestant, tallem l'embotit que tinguem a la nevera (pernil, cansalada...) i l'aboquem a la cassola.
- Hi afegim els cigrons (podeu aprofitar l'aigua de la conserva, però aleshores vigileu amb la sal extra que hi poseu).
- Salpebrem, podeu afegir també alguna herba aromàtica, i cobrim els cigrons amb aigua.
- Deixem bullir fins que els cigrons estiguin cuits.