Escudella en 15 minuts

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • Cigrons de pot

    Ceba

    All

    Embotits 

    Oli d'oliva

    Sal

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Tallem petita la ceba i l'all.
  2. Comencem a enrossir la ceba a la cassola amb una mica d'oli i un puntet de sal perquè suï.
  3. A continuació, hi posem a daurar els alls filetejats.
  4. Mentrestant, tallem l'embotit que tinguem a la nevera (pernil, cansalada...) i l'aboquem a la cassola.
  5. Hi afegim els cigrons (podeu aprofitar l'aigua de la conserva, però aleshores vigileu amb la sal extra que hi poseu).
  6. Salpebrem, podeu afegir també alguna herba aromàtica, i cobrim els cigrons amb aigua.
  7. Deixem bullir fins que els cigrons estiguin cuits. 
Anar al contingut