Morrococo

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cigrons són una llegum molt nutritiva, aporten energia, proteïnes vegetals, vitamines, minerals i molta fibra si es mengen amb la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    200 g de cigrons cuits amb líquid
  • 30 g de salsa de tomata
  • Mitja ceba Figueres
  • Comí en pols
  • Pebre vermell dolç
  • Oli OVE
  • Sal
  • Regañás

PREPARACIÓ

  1. Tallem mitja ceba a brunesa. L'afegim a una paella amb oli calent i l'ofeguem durant 2 minuts. 
  2. Escorrem 200 g de cigrons amb el seu líquid i reservem els cigrons al colador i l'aigua en un pot. Aboquem a la paella els cigrons i els integrem uns vint segons.
  3. Afegim a la paella 30 g de salsa de tomàquet, un pessic de comí en pols, 1 pessic de pebre vermell dolç, 1 pessic de sal. Ho integrem i coem vint segons.
  4. Aboquem al vas triturador el contingut de la paella i, si cal, hi afegim l'aigua dels cigrons perquè quedi una textura més fina. Triturem.
  5. Emplatem el morrococo amb unes regañás, pebre vermell dolç i un raig d'oli. Si voleu, hi podeu afegir julivert tallat per sobre.
Anar al contingut