Morrococo
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
Els cigrons són una llegum molt nutritiva, aporten energia, proteïnes vegetals, vitamines, minerals i molta fibra si es mengen amb la pell.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
200 g de cigrons cuits amb líquid- 30 g de salsa de tomata
- Mitja ceba Figueres
- Comí en pols
- Pebre vermell dolç
- Oli OVE
- Sal
- Regañás
PREPARACIÓ
- Tallem mitja ceba a brunesa. L'afegim a una paella amb oli calent i l'ofeguem durant 2 minuts.
- Escorrem 200 g de cigrons amb el seu líquid i reservem els cigrons al colador i l'aigua en un pot. Aboquem a la paella els cigrons i els integrem uns vint segons.
- Afegim a la paella 30 g de salsa de tomàquet, un pessic de comí en pols, 1 pessic de pebre vermell dolç, 1 pessic de sal. Ho integrem i coem vint segons.
- Aboquem al vas triturador el contingut de la paella i, si cal, hi afegim l'aigua dels cigrons perquè quedi una textura més fina. Triturem.
- Emplatem el morrococo amb unes regañás, pebre vermell dolç i un raig d'oli. Si voleu, hi podeu afegir julivert tallat per sobre.