Espaguetis a la carbonara amb festucs
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els festucs són rics en greixos cardiosaludables, també en vitamines i en minerals, i tenen un bon contingut en proteïnesAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
650 g d'espaguetis frescos
130 g de festucs torrats
120 g de guanciale
30 g de formatge de cabra curat
25 g de mantega
300 ml de brou de porc
4 ous
Sal
Oli OVE
Pebre negre
PREPARACIÓ
- Posem 300 ml de brou de porc a reduïr fins que ens en quedin 100 ml.
- Obrim i matxuquem al morter 130 g de festucs i reservem.
- Tallem a daus 120 g de guanciale i els saltem en una paella.
- Ratllem i reservem 30 g de formatge de cabra curat.
- A la paella del guanciale hi afegim la major part dels festucs i els saltem (en guardem per a l'emplatat). Apaguem el foc.
- Separem clares i rovells de 4 ous. Posem els rovells en un bol i els batem amb varetes manuals. Hi afegim 3/4 parts del formatge que hem ratllat i els 100 ml de brou a temperatura ambient. Ho remenem bé.
- Posem a bullir 650 g d'espaguetis frescos en una olla amb 5 litres d'aigua i sal gruixuda durant 1 minut. Després afegirem els espaguetis a la paella on hi tenim el guanciale i els festucs.
- Hi afegim 25 g de mantega.
- Hi afegim la barreja d'ous, formatge i brou i ho barregem.
- Hi ratllem pebre negre.
- A l'emplatat hi acabem de posar el formatge i els festucs reservats i encara una mica de pebre negre.