Espaguetis a la carbonara amb festucs

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els festucs són rics en greixos cardiosaludables, també en vitamines i en minerals, i tenen un bon contingut en proteïnesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    650 g d'espaguetis frescos

    130 g de festucs torrats

    120 g de guanciale

    30 g de formatge de cabra curat

    25 g de mantega

    300 ml de brou de porc

    4 ous

    Sal

    Oli OVE

    Pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Posem 300 ml de brou de porc a reduïr fins que ens en quedin 100 ml. 
  2. Obrim i matxuquem al morter 130 g de festucs i reservem.
  3. Tallem a daus 120 g de guanciale i els saltem en una paella. 
  4. Ratllem i reservem 30 g de formatge de cabra curat.
  5. A la paella del guanciale hi afegim la major part dels festucs i els saltem (en guardem per a l'emplatat). Apaguem el foc.
  6. Separem clares i rovells de 4 ous. Posem els rovells en un bol i els batem amb varetes manuals. Hi afegim 3/4 parts del formatge que hem ratllat i els 100 ml de brou a temperatura ambient. Ho remenem bé. 
  7. Posem a bullir 650  g d'espaguetis frescos en una olla amb 5 litres d'aigua i sal gruixuda durant 1 minut. Després afegirem els espaguetis a la paella on hi tenim el guanciale i els festucs.
  8. Hi afegim 25 g de mantega.
  9. Hi afegim la barreja d'ous, formatge i brou i ho barregem. 
  10. Hi ratllem pebre negre.
  11. A l'emplatat hi acabem de posar el formatge i els festucs reservats i encara una mica de pebre negre.

 

Anar al contingut