Orzotto
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 70 g orzo o gurullos
- 40 g parmesà
- 30 g mantega
- 400 ml brou d'aviram
- 1/4 porro
- 1 pastanaga
- 1 gra d'all
- Vi blanc
- Oli OVE
- Cibulet
PREPARACIÓ
1. Posem a escalfar el brou d'aviram.
2. En un bol, ratllem 1/4 de porro, 1 pastanaga i 1 all.
3. En una cassola, hi posem un raig d'oli OVE i amorosim les verdures.
4. Afegim els orzo o gurullos a la cassola i els torrem lleugerament.
5. Hi afegim un raig de vi blanc i deixem que l'alcohol s'evapori.
6. Aboquem el brou calent a la cassola i ho deixem coure durant 6 minuts.
7. Quan falti 1 minut per acabar la cocció, és a dir, 5 minuts després d'haver-hi abocat el brou, hi afegirem 30 g de mantega i uns 40 g de parmesà.
8. Piquem una mica de cibulet, que l'afegim en l'emplatat final.