Orzotto

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens dona energia de llarga durada) i baix en greixos, que es pot menjar 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 70 g orzo o gurullos
  • 40 g parmesà
  • 30 g mantega
  • 400 ml brou d'aviram
  • 1/4 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 gra d'all
  • Vi blanc
  • Oli OVE
  • Cibulet

PREPARACIÓ

1. Posem a escalfar el brou d'aviram.

2. En un bol, ratllem 1/4 de porro, 1 pastanaga i 1 all.

3. En una cassola, hi posem un raig d'oli OVE i amorosim les verdures.

4. Afegim els orzo o gurullos a la cassola i els torrem lleugerament.

5. Hi afegim un raig de vi blanc i deixem que l'alcohol s'evapori.

6. Aboquem el brou calent a la cassola i ho deixem coure durant 6 minuts.

7. Quan falti 1 minut per acabar la cocció, és a dir, 5 minuts després d'haver-hi abocat el brou, hi afegirem 30 g de mantega i uns 40 g de parmesà.

8. Piquem una mica de cibulet, que l'afegim en l'emplatat final.

Anar al contingut