Espaguetis a l'amatriciana sense gluten

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment que ens dona molta energia de llarga durada, ideal per a dies d'activitat intensa.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 100 g espaguetis sense gluten
  • 100 g tomàquet xerri 
  • 40 g cansalada ibèrica
  • Caiena 
  • Formatge semicurat sense lactosa
  • Vi blanc
  • Pebre
  • Orenga fresca
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. Posem a bullir aigua i sal en una cassola.

2. Tallem a tires 40 g de cansalada ibèrica i la reservem.

3. Ratllem el formatge i també el reservem.

4. Posem a bullir la pasta i fem la salsa: en una paella, hi posem la cansalada tallada, un bitxo tallat i els cirerols tallats per la meitat. Ho enrossim 2 minuts.

5. Hi aboquem un raig de vi blanc i deixem que l'alcohol s'evapori.

6. Posem la pasta bullida a la paella, amb una mica de salsa de la cocció, i ho integrem. Hi posem gran part del formatge ratllat perquè es fongui amb l'escalfor residual.

7. L'emplatem i hi posem més formatge ratllat per sobre, una mica de pebre i unes fulles d'orenga fresca.

Anar al contingut