Espaguetis a l'amatriciana sense gluten
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 100 g espaguetis sense gluten
- 100 g tomàquet xerri
- 40 g cansalada ibèrica
- Caiena
- Formatge semicurat sense lactosa
- Vi blanc
- Pebre
- Orenga fresca
- Sal
PREPARACIÓ
1. Posem a bullir aigua i sal en una cassola.
2. Tallem a tires 40 g de cansalada ibèrica i la reservem.
3. Ratllem el formatge i també el reservem.
4. Posem a bullir la pasta i fem la salsa: en una paella, hi posem la cansalada tallada, un bitxo tallat i els cirerols tallats per la meitat. Ho enrossim 2 minuts.
5. Hi aboquem un raig de vi blanc i deixem que l'alcohol s'evapori.
6. Posem la pasta bullida a la paella, amb una mica de salsa de la cocció, i ho integrem. Hi posem gran part del formatge ratllat perquè es fongui amb l'escalfor residual.
7. L'emplatem i hi posem més formatge ratllat per sobre, una mica de pebre i unes fulles d'orenga fresca.